Toisinajattelija Toisinajattelu kaunistaa!

Mikä on Paula Risikon kansa?

  • Tolkku nainen Paula Risikko elää oikeiston kuplassa.
    Tolkku nainen Paula Risikko elää oikeiston kuplassa.

 

Eduskunnan puhehenkilö Paula Risikko totesi TV-haastattelussa, että kaikki ovat sitä mieltä, että sote tarvitaan.

Mikähän on Risikon "kaikki", siis Risikon kansa? Minä ainakaan en kannata lainkaan koko sotea. 

Suomen terveydenhoito on tutkitusti huippuluokkaa maailmassa, myös kustannuksiltaan. Suomen järjestelmä ei kaipaa muuta kuin lisää rahaa ja kouluttamalla lisää lääkäreitä ja muuta henkilökuntaa. Rahalla voidan poistaa myös ero työterveydenhoidon ja muun terveydenhoidon väliltä.

Valtion tulee siis lisätä kuntien valtionosuuksia. Nehän on ajettu EU-kaudella hävyttömän alas. Varmaankin tämä edellyttää myös hyvätuloisten verotuksen kiristämistä lähemmäs aikoinaan vallinnutta tasoa.

Haastattelussa todettiin myös, että sote on hyvin monitahoinen, iso ja vaikea asia. Niin on, mutta sillä on vain yksi tavoite, yksityistäminen. Kuntien terveyskeskuksetkin pitää lopettaa.

Muutoinhan Risikko tekee ihan tolkun vaikutuksen. Hän vaan on niin kovin oikeistolainen, miltä laidalta se hänen kansansakin eli viiteryhmänsä löytyy.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Kaarina Leinonen

Joo- kyllä on niin tolkku ettei mielestään muita tolkkuja Suomessa ole olemassakaan. Mulkkuja kyllä on .

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Mauri. Niin, eiköhän noita "ökyrikkaita" ole jo aivan tarpeeksi. Saattavat,- jos eivät, aivan vielä, polkea köyhemmät jalkoihinsa. Siunaten Lasse.

Käyttäjän Kirsiomp kuva

Paula on nyt saanut lisäväriä ja -ponnekkuuttaa puheeseensa vaalien läheisyydestä. Tolkun naisena hän kyllä ihan oikeutetusti korosti Suomen omaa turvallisuutta, jonka kuuluisi olla myös Seitsemän tähden liikkeen yhtenä johtotähtenä.

Käyttäjän MauriNygard kuva
Mauri Nygård

Kirsi O-M-P, turvallisuus on juuri se ensimmäinen tähti, johtotähti. Turvallisinta on puolueettomuus, konfliktien välttäminen eli Paasikiven-Kekkosen linja. Nyky-Suomen politiikka on juuri turvallisuusmielessä olut aivan päätöntä. Sen politiikan korkein edustajakin vaikuttaa nyt jo saaneen painajaisia päättömyydestään ja vaikuttaa tuoreimmassa ulostulossaan pyrkivän hillitympään natotukseen. Sauli Niinistön kiertotie sotilasliittoon EU:n kautta merkitsee kuitenkin käytännössä samaa. Kaikki merkittävät EU:n jäsenmaat ovat myös Naton täysjäseniä. Suomi on nykyisin käytännössä puolijäsen. Tosin Natolla on mahdollisuus tulkita isäntämaasopimusta kuin olisimme täysjäseniä. Nato voi siis tulla tänne ja vaatia tukea ihan omalla päätöksellään. Sitähän testattiin ensimmäisen kerran keväällä 2016, kun USA kutsui itsensä harjoittelemaan Rissalasta käsin.

Käyttäjän viljoh9 kuva
Viljo Heinonen

Risikko puhuu nykyään palturia enemmän kuin asiaa. Aina vain ei tiedä, kummasta on kysymys. Ulkomaalaislakia hän ei ainakaan tuntenut, kun vaati lakiin muuoksia, jotka laissa jo ovat eli oleskeluluvan purkua ja karkotuksia. Mikähän hinku Risikolle nyt tuli heittäyä suomalaisten puolustajaksi pahoja maajanmuuttajia vastaan.

Käyttäjän Kirsiomp kuva

Viljo, kysyessäsi tiedät sen itsekin: persujen uhka

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Eduskunta edustaa kansaa ! Risikon kansa on eduskunnan enemmistö !

Kansanedustajien enemmistö kannattaa julkisen sosiaali-ja terveyspalvelujen uusimista jotka valtio rahoittaa verovaroilla.

Blogisti eivätkä hänen peukuttajansa edusta kansaa ! Heillä on vain oma mielipiteensä johon jokaisella Suomen äänivaltaisella kansalaisella on oikeus.

Käyttäjän MauriNygard kuva
Mauri Nygård

Niin, kyllähän todellisuudessa eduskunta edustaa nykyisin kansaa todella huonosti. Ennemmin eduskunta edustaa vain edustajia itseään, mutta se oma etu seuraa median ja talouden yhteenkietoutumaa ja vieläkin pahemmin kansainvälisen sotaelinkeinon intressejä ja siihen taasen yhtyy Israelin valtion intressi pitää naapurit heikkoina. Myös Venäjä on Israelin naapuri, kun se tukee arabeja, etenkin Syyriaa. Niinpä myös Venäjä pitää saada heikoksi ja mieluimmin sota sitä vastaan. Siihen sotaan tarvittaisiin mielellään Suomeakin. Tosin jo pelkkä kansainvälinen jännitys palvelee sotaelinkeinon asiaa. Tavara ja asiantuntijat menevät kaupaksi. Tällä puolella on myös perussuomalaisten pj Jussi Halla-aho, Nato-jäsenyyden kannattaja. Todennäköinen seuraavan hallituksen ministeri siis.

Toimituksen poiminnat