Toisinajattelija Toisinajattelu kaunistaa!

Jari Sarasvuo näyttää huonoa esimerkkiä

  • Helmikuussa 2019
    Helmikuussa 2019

 

Jari Sarasvuo on saanut haluamaansa huomiota jättämällä tyhjän äänestyslapun. No kokoomuslaiset kyllä äänestävät Jarinkin puolesta.

Ajatus Jarilla menee siten, että äänestämisellä ei ole merkitystä, sama meno jatkuu. Hän kai yhtyy hokemaan, että jos äänestämisellä voitaisiin vaikuttaa, se olisi kielletty. Ehdokkuus olikin kielletty äärivasemmiston puolueilta vielä 30-luvulla. Nyky-Suomessa sama meno on jatkunut vaaleista riippumatta siksi, että eduskunta on ollut yksipuoluejärjestelmässä. On ollut vain EU-europuolue. Nyt Paavo Väyrynen on tuonut todellisen opposition, ja siksi häntä niin hyljeksitään.

Jari puhui orja-asenteesta, mikä mahdollistaa äänestäjien manipuloinnin. Eräs esimerkki on, että äänestetään varmaa läpimenijää, jota media pitää esillä. Demokratia ei koskaan toimi, kun näin menetellään.

Valitettavan pitkälle olen orja-asenteesta samaa mieltä Jarin kanssa. Kauan sitten kirjoitin runonpätkänkin otsikolla ”Äänestäjä, minä pelkään sinua”. Aikaa on siitäkin, kun runoilin seuraavasti:

 

Orjalla on orjan mieli,

suussakin on toisen kieli.

Maassa mato matelee,

toiset suunnan sanelee.

 

Näin orjuuttaapi herra orjaa,

kuolo satoa jo korjaa,

vaan kuuliaisna orjakansa

kiittää siitä johtajaansa.

 

Herra kaatui, mikä eteen?

Orja tiesi, mitä teen:

nostan pystyy uuden herran,

kumarran taas toisen kerran.

 

Valtaa pehmeässä fasismissamme käyttävät poliitikot, puolueet ja etujärjestöt, mutta ennen kaikkea media, sen takana raha ja läntinen sotateollisuus. Sotaelinkeinon intressit osuvat yhteen Israelin valtion intressien kanssa, ja molemmille sopisi Lähi-Idän eli Israelin vihollisten raunioittamisen jälkeen pitkäkestoinen sota Venäjää, arabien tukijaa, vastaan.

Median valta ja talouden valta pitää saada kontrolliin ja asia perustuslakiin. Ja kun perutaan veronalennukset hyvätuloisilta, niin saadaan hyvinvointi-Suomi takaisin. Lisää näistä mm. You Tubessa sekä Järviradiossa lauantaina kl 15.30. Lisäksi kaksoismaakunta Keski-Pohjanmaalle! Eikä susi tarvitse Suomea, eikä Suomi sutta, mutta viimeiset kyläkoulut tarvitsevat oman valtionapunsa.

Mauri Nygård

Tähtiliikkeen ehdokas nro 99 Vaasan vaalipiirissä

www.toisinajattelija.fi, Facebook Tietoja / Tietoja minusta

  

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Hyvä ja osuva runo Mauri. Onnea ja menestystä vaaleihin!

Käyttäjän MauriNygard kuva
Mauri Nygård

Kiitos ja samoin menestystä! Nyt kuulemma "Muut" rymälle on pitänyt näyttää nousua viimeisissä gallupeissa, mutta rajusti alaspäinhän ne silti vedättävät. Ovat aina ennenkin ennustaneet tälle ryhmälle huomattavasti toteutunutta alhaisempia prosentteja. Nyt vedätykseen on tavanomaistakin suurempi syy, kun Seitsemän tähden liike ja Paavo Väyrynen sinne sullottiin. Sinisille on ollut kaikissa gallupeisa oma kohtansa, mikä viittaa Mediapoolin ohjaukseen, mutta samassa asemassa olevalle STL:lle ei. Paavolle on aiemminkin ollut tapana ennustaa alakanttiin. Gallupissa emme näekään suoraan ihmisten vastauksia, vaan firmat käyttävät korjauskertoimia, jotka saadaan aikaisemmista vaaleista. Kun Tähtiliike ei ole aiemmin osallistunut, niin kertoimet on helppo vetää halutusta hatusta.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Paavolla on kyllä suosiota ihmisten keskuudessa ja harmittelevat, kun hän ei ole päässyt ansaitsemallaan tavalla vaalitentteihin osallistumaan. Virtaa ainakin miehellä piisaa vaikka muille jakaa, kun on jaksanut rampata ympäri Suomea.

Hyvä puoli itselleni on täällä etelässä asumisessa, että olen päässyt osallistumaan eri tilaisuuksiin.

Eilen Paavo oli mm. Myyrmäen torilla, tänään meillä on hotelli Arthurissa iltajuhla, huomenna taasen Paavo on paikalla klo 11.00 Martinlaakson Jyväsessä ja sunnuntaina on vaalivalvojaiset Grand Marinassa.

Vielä tuohon blogisi asiaan, niin en kyllä käsitä alkuunkaan sitä, että ihmisiä kannustetaan siihen, ettei äänestetä. Tai tavallaan voi sen ymmärtää niin, että kannustetaan siksi olemaan äänestämättä, jotta mikään ei muuttuisi Suomessa, vaan vanha valta jatkaisi samalla tavalla kuin ennenkin.

Käyttäjän juhamyllarinen kuva
Juha Myllärinen

Aina kuin tekee toisin, totutusta poiketen, niin jotain menee uusiksi. Se voi olla alkua isommalle.

Eroaa vaikka kirkosta, ja palaa, kun tuntuu. Tai jättää äänestämättä, mutta toimii jotenkin toisin, sen sijaan. Tuo vaikka kasviksia kotiin kaupasta, ja ihmettelee niitä.

Poikkeamiset ja kokeilut vaativat rohkeutta. Seurailu on aina helppoa, etenkin kun siitä palkitaan, tai luvataan palkita.

Jos orjuus-asetelman välttäminen on äänestämisssä kiinni, niin tuskin se juttu siitä mihinkään. Näin arvelen itse.

Käyttäjän MauriNygard kuva
Mauri Nygård

Se ainakin on varmaa, että jos ei äänestä, niin entinen jatkuu. Tuon teon tuloksen tietää kokeilemattakin. Muutoin toisinajattelu vie maailmaa eteenpäin. Käypä siis sivulla toisinajattelija.fi.

Käyttäjän juhamyllarinen kuva
Juha Myllärinen

Muutos, ja henkilökohtaisella tasolla on jotain. Se on pitkässä juoksussa iso asia. Lähitapahtumat vaikuttaa, vaikkei uskoisi, ja ihan rutiineissa.

Huomannut saman konkreettisesti, harrastusten yhteydessä, välittömämmin. Mitä haluttomampi vaikka lähtemään lenkille, sen virkistävämpi kokemus se voi olla.

Puudutuksenpurkamisessa on jotain. Ei tämä koko juttu tietysti ole. Vaihtoehtoisiin kantsii satsata, tosin jos mitään ei konkreettisesti muuta, niin ei voi oikein kuin luiskahtaa vanhaan.

Ne pienet jutut korostuvat, jotenkin oudosti.

Toimituksen poiminnat