Toisinajattelija Toisinajattelu kaunistaa!

Keijo Korhoselta historialinen ulostulo: äänestetään Paavoa!

  • Korhonen toimittaja Bruunin haastateltavana
    Korhonen toimittaja Bruunin haastateltavana

 

 

Keijo Korhoselta historiallinen ulostulo:

äänestetään Paavoa!

 

Professori Keijo Korhonen, aikoinaan Paavo Väyrysen ankara kilpakumppani Keskustan sisällä, kannustaa ihmisiä äänestämään EU-valeissa Tähtiliikkeen Paavo Väyrystä.

 

Korhonen toimi ulkoministerinä ennen Väyrystä. Korhonen oli muulloinkin ulkoministeriön johtohenkilöitä, kommunikeoitten kirjoittaja ja YK-suurlähettiläskin.

 

Vuoden 1994 presidentinvaaleissa ehdokkaina oli kolme keskustalaista. Väyrysen lisäksi Eeva Kuuskoski-Vikatmaa ja laajan monivärisen EU-jäsenyyttä vastustavan kansanliikkeen edustajana Korhonen. Väyrynen ei kuitenkaan ole syyttänyt julkisuudessa riittämättömästä vaalimenestyksestään Korhosta. Tuolloin Korhonen oli Kainuun Sanomien päätoimittaja, mutta muutti sitten vaalien jälkeen USA:n Arizonaan, missä toimi yli kaksikymmentä vuotta kansainvälisen politiikan professorina.

 

USA:sta Korhonen lähetti kirjoituksiaan Suomeen, ja niitä julkaistiin EU-kaudellakin, sillä Keijo Korhonen on armoitettu kynänkäyttäjä. Se näkyy myös alla olevasta kauttani suomalaisille lähettämästään kirjoituksesta. Siinä Korhonen osoittaa, että entiset kilpakumppanit Paavo ja Keijo ovat tärkeimmistä asioista samaa mieltä.

 

Toivottavasti Keijo Korhosen ulostulo ymmärretään historialliseksi tapahtumaksi ja toivottavasti se aktivoi äänestämään. EU-vaaleilla on merkitystä siinä, onko Väyrynen jatkossa käytettävissä Keskustan ja valtakunnan johtopaikkoja täytettäessä. Nyt äänestämisellä on siis normaalia enemmän vaikutusta. Kysymys on Suomen suunnasta!

 

Väyrysen ohella Tähtiliikkeellä on 19 muutakin ehdokasta, mm. Mauri Nygård.

 

 

                     ÄÄNESTETÄÄN  PAAVOA!

 

Euroopan Unionin hallitusherrat ja byrokraatit ovat muuttamassa isänmaatamme Keski-Euroopan isojen maiden siirtomaaksi, raaka-aineiden, energian ja työvoiman riistoalueeksi sekä oman kaupankäyntinsä hyödynnysalueeksi. Suunnitelmissa on lisäksi tehdä Suomesta, jonka asutus on harvaa ja kallioperä vakainta Euroopassa, Unionin maiden ongelmajätteiden kuten ydinvoimalasaasteiden kaatopaikka.

 

Suomalaisten työn, säästämisen, sijoittamisen ja innovaatiokyvyn hedelmät valuvat ulkomaille. Suomi on ajettu euro-valuutan orjuuteen kykenemättä enää, toisin kuin Ruotsi, itse hyödyntämään valuuttansa arvoa oman taloutensa ja kansansa eduksi. Olemme luopuneet itsenäisestä, puolueettomasta ulkopolitiikasta. Olemme menettäneet itsenäisen idänkauppamme muun muassa alistuen etujemme vastaisesti Euroopan Unionin järjettömiin ja hyödyttömiin talouspakotteisiin suurvaltanaapuriamme vastaan. Olemme Unionin komennossa luopuneet omasta elintarviketurvallisuudesta näivettäen maatalouselinkeinomme. Emme pysty enää edes päättämään, kuinka paljon ja millaisia maahanmuuttajia otamme Suomen valtioalueelle. Suomalaisen hyvinvointivaltion koko olemassaolo on suurten uhkien alla.

 

Tässä vain muutama esimerkki siitä, mitä Suomelle merkitsi Unionin jäsenyys ja eurotalous eli itsenäisyydestä ja itsemääräämisoikeudesta luopuminen Keski- ja Länsi-Euroopan mahtimaiden suurvaltahaaveiden takia.

 

Suomi on suomalaisten maa. Lähes ainoa vielä työkykyinen suomalaispoliitikko, joka näkee unioniorjuuden tuhoisuuden ja on valmis pelkäämättä puolustamaan Suomen etuja, jolla on selkeä kokonaisnäkemys Isänmaamme tilanteesta ja joka ei ole vuosikymmenien kuluessakaan tinkinyt linjastaan, on Paavo Väyrynen.

 

Paavon 40-vuotinen kokemus politiikan johtotehtävistä läpi viiden presidentin ajan on maassamme vailla vertaa. Hän tuntee kansainvälisen kentän, ja maailma tuntee hänet. Hänellä riittää sisua ja uskoa parempaan huomiseen. Hän on aina ollut Suomen itsenäisyyden ja itsemääräämisoikeuden puolustaja. Kuten minäkin.

 

Minulla on ollut Paavon kanssa montakin kanaa kynittävänä. Olemme ottaneet lujastikin yhteen. Mutta menneet ovat menneitä. Nyt on kysymys tärkeämmistä asioista – Suomen kansan säilymisestä itsenäisenä kansakuntana isänmaiden Euroopassa. Suomen eduista on huolehdittava myös Unionin ns. parlamentissa, joka muuten on demokratian irvikuva. Paavoa parempaa ei siihen tehtävään löydy.

 

Kehotan siis jokaista isänmaallista suomalaista, puoluekannasta, ammatista ja asuinpaikasta riippumatta, vaikka pitämään nenästään kiinni, mutta äänestämään ja äänestämään Paavo Väyrystä edessä olevissa Unionin ns. parlamenttivaaleissa.

 

17.5. 2019    Keijo Korhonen

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän MauriNygard kuva
Mauri Nygård

Keijo K on parhaillaan matkalla kesänviettoon Kainuuseen.

Käyttäjän MikaRiik kuva
Mika Riikonen

Kovin harhaista on Korhosen teksti...

Käyttäjän jjrposti kuva
Jari Räihä

Harhainen ääriagitaatiolehti kehottaa äänestämään taistolaiskommunistia ja viherstalinistia. Vetoaa vallan galluppiin.

Käyttäjän MauriNygard kuva
Mauri Nygård

Kommenttisi Jari on minulle kuin automaattisen puppugeneraattorikoneen toimen puolesta jotakin suoltamaa tekstiä. En saa siitä mitään tolkkua.

Käyttäjän jjrposti kuva
Jari Räihä

Tulee bannia, jos mainitsen oikeat nimet.

Käyttäjän MauriNygard kuva
Mauri Nygård

Keijo Korhonen seuraa itse asiassa kannanotollaan toista entistä Keskustan ministeriä, maatalousministeri Heimo Linnaa, joka on useassakin kirjoituksessaan kehottanut äänestämään Väyrystä ja toivoo hänelle polkua seuraavaksi presidentiksi, jotta Suomen suunta muuttuisi.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Keijo Korhosessa Väyrysen tapaan henkilöityy suomettumisen ajan ulkopolitiikka joka oli ja meni, eikä sillä ole sijaa nykyisessä EU-Suomessa, kevyet mullat vaan yya-Suomelle ja suomettumiselle.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Muuten samaa mieltä kuin Arto Granlund, mutta mielellään paljon multaa päälle!

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Muuten samaa mieltä kuin Arto Granlund, mutta mielellään paljon multaa päälle!

Käyttäjän MauriNygard kuva
Mauri Nygård

Voi miten kuulen tekstissäsi ikiaikaisen nuorten miesten uhon ja ajattelemattomuuden. Ei tunnu auttavan, vaikka kuinka usein päänsä Karjalan mäntyyn lyö. Läntisen sotaelinkeinon mediamanipulointi ja raha siellä taustalla vaikuttavat, myös Israelin valtion intressit kurittaa ja heikentää arabien tukijaa.

Jännitystä, konflikteja ja sotia tarvitaan kysynnän varmistamiseksi, ja me olemme siinä mukana omaksi tappioksemme. Kuten pitäminen kiinni Venäjä-pakotteista ja roikkuminen mukana eurossa. Kalliiksi tulee, mutta ei haittaa, ei ainakaan niitä, jotka saavat palkkaa tai rahaa hölmönä esiintymisestään. Median piirissähän tätä itsensä tyhmentämistä erityisesti esiintyy. Se saattaa olla edellytys arvostukseen ja urakehitykseen.

Käyttäjän AriLaakso111 kuva
Ari Laakso

Mikähän näiden nuorten päästä on vienyt historian opetukset? Oma 1924 syntynyt isäni, joka Laguksen joukoissa koki mm. Kuuterselän taistelut, opetti minulle yhden asian hyvin selkeästi: "Venäläiset eivät koskaan katoa Suomen naapurista ja sen kanssa täytyy opetella elämään sovussa hallintomalleista huolimatta, muut vaihtoehdot tuottavat liikaa tuskaa"

Käyttäjän AriLaakso111 kuva
Ari Laakso

Sotien jälkeinen idänpolitiikka takasi meille pitkälti hyvän yhteiskuntakehityksen ja vaurauden. Virhe tehtiin ainoastaan siinä, että siitä pyrittiin tekemään sisäpoliittinen lyömäase.

Käyttäjän MauriNygard kuva
Mauri Nygård

Termi "Neuvostoliiton vastainen" oli kyllä olemassa, mutta kuulin sen äärivasemmiston taholta. En kyllä sisäpiireissä pyörinyt. Kyllähän Keijo Korhostakin moitittiin joustamattomaksi, olen kuullut jälkeenpäin, mutta kommunikeat pysyivät Suomen kannalta laadukkaina. Kekkosen asenteen taasen paljastaa kertomus saunasta, kun itäamiraali esitti yhteisiä sotaharjoituksia, niin Urkki ei kuullut vaan esitti juomaa ja löylyyn menemistä. Näin Suomea viedään kirjassa siitä tarinasta pätkä. Että vähän toisessa mitassa nyt ollaan rähmällään ja Suomi todella suomettunut, toiseen suuntaan. Tai miehitetty maahan tämä on.

Käyttäjän AriLaakso111 kuva
Ari Laakso

Suomi seilaa nykyisin vaarallisilla vesillä. Meistä on EU-jäsenyyden myötä tullut Venäjän kanssa huonoissa väleissä olevan läntisen suurvallan osa ja olemme joutuneet suurvaltojen eturistiriitoihin mukaan.

Toimituksen poiminnat